Vi tester Cleanmaxx bluse- og skjortestryker - Powermaxx NO

- Kan jeg slippe å stryke skjorter?

Uansett om du bruker skjorter hver dag eller bare ved spesielle anledninger, slipper du ikke unna – de fleste må stryke skjorter en gang i blant.
Vi har her gjort en test av Cleanmaxx bluse- og skjortestryker, et helt spesielt produkt som tar Norge med storm. Det påstås at du skal slippe å stryke skjorter igjen – er det for godt til å være sant?

Montert på fem minutter

Når vi pakker ut Cleanmaxx bluse- og skjortestryker, er det ikke med en gang lett å se for seg hvordan den skal kunne stryke skjorter. Etter en rask titt i bruksanvisningen viser det seg å ikke være en stor sak – sett stangen og "hengeren" på plass og trekk stoffposen over.

Konseptet i seg selv virker nesten for enkelt til å kunne fungere: inni boksen finnes et varmeelement og en vifte. Når skjortestrykeren slås på, blåses stoffposen opp og klesplagget strekkes ut. Etter omtrent 10 minutter skal plagget være tørt, varmt og fritt for krøller og rynker.

Vi trer på plagget som skal "strykes" og fester vektene i bunnen. Her kommer det viktigste: Plagget må være fuktig, aller helst rett fra vaskemaskinen. Vi prøvde først å stryke en helt tørr skjorte – det hjalp lite!

På med varmen og vekk med krøllene?

Så snart vi slår på skjortestrykeren, dukker han opp: vårt nye familiemedlem. På et øyeblikk går han fra å være slank og slapp til å være en riktig så røslig kar! Det ser unektelig litt komisk ut, men fungerer det?

Vi vrir tidsuret til to streker lyser, noe som betyr at vi har 10 minutter å slå i hjel. Denne tida bruker vi på å henge opp resten av klesvasken.

10 minutter senere slår skjortestrykeren seg av, og den kraftige herremannen faller sammen.
Skjorten er tørr, varm og ser ut som den har blitt strøket.

Hva er konklusjonen?

Kort og godt – Cleanmaxx bluse- og skjortestryker fungerer. Å sette den opp for første gang er gjort på fem minutter, og med litt øvelse trenger man ikke mye mer enn et minutt på å tre skjorten utenpå posen.
Det er helt fantastisk å slippe arbeidet og tidsbruken med å stryke skjorter. Altfor mange ganger har vi gått på jobb i halvkrøllete skjorter fordi vi ikke tok oss bryet med å stryke. Det slipper vi nå!

Selv om vi selger produktet vi har testet, prøver vi å være så objektive vi kan. Vil du teste Cleanmaxx bluse og skjortestryker selv? Husk at vi har 30 dagers åpent kjøp, slik at du har tid til å prøve den ut.
Klikk her for å lese mer om produktet.