Hvordan gjøre badet ditt trygt for stor og liten? - Powermaxx NO

Hvordan gjøre badet ditt trygt for stor og liten?


Få av oss mener at bad og toalett er et høyrisikoområde i huset. I følge statistikk er vann og strøm, som er konsentrert på badet, som ingen andre steder i leiligheten, årsaken til alvorlige tapsskader i 37% av tilfellene.

For å beskytte deg selv og dine nærmeste må du først og fremst være forsiktig med alle elektriske artikler på badet ditt. Elektriske apparater, stikkontakter, rørleggerarbeid og andre gjenstander skal være godkjent for våtrom. Du kan kjøpe baderomsutstyr i mange butikker i dag, men du kan be de vise deg samsvars- og sikkerhetssertifiseringer.

Elektriske lys, stikkontakter og brytere må også være riktig koblet. Spesielle jordede stikkontakter må føre til elektriske enheter, for eksempel elektriske varmtvannsbereder. Rørleggerarbeid må kobles sammen på en slik måte at det unngås lekkasjer. I tillegg til risikoen for utgifter for å betale for reparasjoner på badet til naboene nedenfor, risikerer du å skli, få blåmerker eller brudd hvis flislagt gulv blir oversvømmet med vann. Det beste forsvaret i dette tilfellet vil være forebygging. Kjøp sklisikre badtepper , spesielt hvis familien din har eldre mennesker eller små barn - kan konsekvensene av et fall på helsen deres være katastrofale. Du tror kanskje at hjelpemidler på badet ditt kun er forbeholdt de eldre? Om du har små barn selv eller kjenner noen med små barn kan de sikkert bekrefte for deg at små barn ofte skader seg på badet. De sklir i dusjen eller i badekaret. Fliser med vann på er svært glatte. Kjøp trendy og stilfulle antisklimatter her som forebygging.

 

Når det gjelder den eldre generasjonen av familien, kan ingen forholdsregler kalles overdreven. Hos eldre mennesker er bein for skjøre og brudd tar lang tid å gro, så få en baderomsskinne slik at foreldrene dine og besteforeldrene dine kan bruke det enkelt. Du kan også sette den samme sklisikre matten med sugekopper i selve badekaret og sette et spesielt sete eller stol som det vil være praktisk for eldre å ta en dusj på.

Ta deg tid - sjekk alle elektriske apparater og rørleggerforbindelser for mangler, inspiser badet og fremhev de stedene som er potensielt farlige for deg og dine nærmeste, og ta tiltak for å eliminere disse farene, slik at det å gå på do, ta en dusj eller morgen stellet blir fremfor alt en glede for de eldre og barnefamilliene. Sjekk utvalget av hjelpemidler for stor og liten her.