retro musikkanlegg 7-i-1

Retro 7-i-1 modeller

Retro anlegg er blitt populære igjen, det stilige retro designet med nåtidens teknologi hvor du kan lytte til DAB+, cd, FM, kassett, USB og phono i samme spiller er unikt.

Det finnes mange modeller på markedet og vi i www.powermaxx.no selger også flere typer, hva er da forskjellen på disse modellene tenker du kanskje bortsett fra prisen? Det skal vi prøve å svare på her.

Av våre to modeller fra Denver og Soundmaster som du finner her. Soundmaster er nesten dobbelt så dyr som Denver og forskjellen er følgende:

Soundmasteren som er den dyreste har 5w sterkere høytalere. Den har bluetooth som gjør at du kan koble til mobilen eller nettbrettet ditt og streame fra f.eks spotify. Den har litt større platetallerken som gjør at phono platene ligger litt mer stabilt. Den har også en litt mørkere farge i trevirket. Men utover dette ser anleggene like ut og har samme funksjoner.

For å da oppsumere har Soundmaster følgende:

  • Bluetooth
  • 5w større høytalere
  • Større platetallerken
  • Litt mørkere trevirke

Vi har også noen retropakker som da inneholder tilbehør til retroanleggene. Forskjellen i pris kommer an på hvilket retroanlegg som følger med i pakken. Alt om våre anlegg finner du her.