Hjelpemidler i kvalitetens særklasse fra tyske RIDDER

Hjelpemidler i kvalitetens særklasse fra tyske RIDDER

Små hjelpemidler til hverdagen får større og større betydning i et samfunn hvor mennesker lever lengre og lengre. De fleste ønsker nok å bo hjemme i sine vante omgivelser så lenge det lar seg gjøre. For at det skal være mulig trengs det ofte ikke mer en enkle og praktiske hjelpemidler som gir komfort, sikkerhet og trygghet i de daglige gjøremål.

Med andre ord: økt livskvalitet og livsglede!

 

Det er nettopp denne økte livskvaliteten som har vært drivkraften til det tyske firmaet RIDDER under utvikling og utvelgelse av sine hjelpemidler. Firmaet ble startet i 1949 som et tradisjonelt familieforetak og ledes nå av dyktige folk i tredje generasjon.

 

De ulike RIDDER hjelpemidlene er avstemt på en god måte på hverandre, slik at hvert produkt tilbyr en problemløsning som gjør hverdagen mer komfortabelt og trygt. Samtidig er det lagt stor vekt på ren design og høy kvalitet samt at produktene er enkle å montere og lett i bruk.

 

I denne sammenheng kan det nevnes krakk som kan stilles i ulike sittehøyder, håndtak som kan festes med store sugekopper og som er praktiske å ha med på reiser, sikkerhetshåndtak til badekar, toalett forhøyer m.m. I tillegg til stilren design er alle produkter produsert, testet og godkjent for høy belastning - for din sikkerhets skyld. Og selvfølgelig gis det 5 års garanti på alle RIDDER hjelpemidler! Alle disse faktorene i sum gir deg økt komfort og maksimal trygghet i hverdagen.

 

Selv om en rekke hjelpemidler kan lånes via NAV fra Hjelpemiddelsentralen ønsker ikke alle som har et umiddelbart behov for å lette sin hverdag vente på at søknaden blir behandlet og hjelpemiddelet omsider levert til låns. Mange foretrekker å ha sitt eget utstyr, som ikke har vårt på utlån hos andre brukere. De praktiske og stilige hjelpemidlene fra RIDDER tilfredsstiller garantert alle brukernes selvfølgelige krav til komfort, sikkerhet og trygghet.

 

Hvorfor vente på en omstendelig søknadsprosess når du kan lette hverdagen din ved hjelp av trygge hjelpemidler til gunstig pris?