Bli kvitt det irriterende problemet, Ugressfjerning - Powermaxx NO

Tips til fjerning av ugress. Fungerer kjerringrådene?

Ugressfjerning

Hva er den enkleste og raskeste måten å bli kvitt mose og ugress mellom heller og belegningsstein?


Det er èn ting som gjelder for å holde mose og ugress på avstand slik vi ser det: Årlig vedlikehold.


Venter du ett år har plantenes røtter satt seg dypt nede under steinene. Da får du samme problem igjen og igjen.


Ved overgrodd av ugress er det mest effektive å bruke høytrykkspyler eller easymaxx fugerenser, deretter bør man fylle på med fugesand. Høytrykkspyler eller fugerenser  er raskere og enklere enn kjemikalier.

Vedlikehold

Har man fått fjernet alt av ugress og mose er vårt beste tips til jevnt vedlikehold å bruke easymaxx ugressfjerner. Da går du kjapt over med den hver 14 dag uten å måtte bøye deg og du vil holde ugress og mose vekk.

Tidkrevende?

Mange syns høytrykkspyling er for tidkrevende. Du prøver deg gjerne med kokende vann, eddik og sitronsyre eller klor og gassbrenner for hurtig fjerne ugresset.


Ugresset kan fjernes ved at man har gassflamme, damp eller kokende vann på ugresset, for deretter å fjerne ugresset med børste eller med spyling. Dette blir gjerne enda mer tidkrevende og det samme gjelder for metoder med kokende vann og eddik.


Det kan godt brukes men man må uansett spyle eller bruke fugerenser for å få alt fjernet,


Ett tips som gjerne går igjen av flere er bruk av sitronsyre, dette anbefaler vi i Powermaxx ikke da man bør unngå kjemikalier som sitronsyre, fordi det skader omgivelsene.


Skal du bruke eddik for å ta livet av ugress og mose, så må dette gjøres i solen. Da svir det ned. Men du må uansett fjerne restene ellers kommer det bare mer.

 

Vi håper dette var tips til hvordan du kan bli kvitt ugress og mose problemet ditt.